Willkommen im
Gourmetrestaurant Stüva in Ischgl

RESTAURANT STÜVA

The gourmet restaurant Stüva in Hotel YSCLA has evolved from being an insider tip to one of the top toque-awarded restaurants in Tirol. Head chef Benjamin Parth conveys the philosophy of the winter sports paradise of Ischgl in his multi award-winning gourmet concept. The Stüva is contemporary, yet unpretentious– with a re-interpretation of alpine charm.

BENJAMIN PARTH

Cosmopolitan, bold and not run-of-the-mill, garnished with a hefty pinch of imagination – that is Benjamin Parth’s (28) recipe of success. In the Stüva he brings together internationality and his Tirol roots to come up with puristic creations. Great ratings from local testers is confirmation of the innovative path taken by this young chef.

OUR MENUS

Enjoy the multi award-winning cuisine in the Stüva – early reservation recommended! Choose from a variety of multi-course menus in our gourmet restaurant in Ischgl. Alternatively you can put together the menu you want á la carte. Enjoy!!

WINE CELLAR CELERINA

Von unserem Service-Team werden Sie charmant bedient und auch in Sachen Wein kompetent beraten. In unserem Weinkeller CELERINA lagern ca. 4.000 Flaschen mit Österreich-Schwerpunkt, unter den 400 Positionen finden Kenner aber auch echte Klassiker aus Italien, Spanien und Frankreich. Das Kellergewölbe des Hotel YSCLA bietet sich auch für kleine Feste an.

WhatsApp chat

NEWSLETTER

Bitte tragen Sie ihre Daten in das folgende Formular ein und bestätigen Sie Ihre Mitgliedschaft. Wir freuen uns Sie über aktuelle Neuigkeiten rund um unser Hotel und den Ort Ischgl informieren zu dürfen. Ein Austreten aus dem Newsletter ist zu jeder Zeit möglich.

Die Datenschutzbestimmungen habe ich zur Kenntnis genommen

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Gourmethotel Yscla will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.